Meer dan 35 jaar ervaring met import van producten uit het verre Oosten, beschikken dus over goede relaties en contacten in de regio.

Sinds 2020 zijn we met onze eigen fabriek in Bangladesh gestart met productie en invoer van jute naar de Europese markt. Keten van productie via transport tot aan levering aan de klant, alles in eigen beheer. Uw voordeel: geringe kosten en 1 aanspreekpunt. 

De Jute producten van JutePlace zijn Hydro carbonaat vrij; er wordt Rice Bran Oil II (RBO II) gebruikt in plaats van Jute Batching Oil (JBO), zoals wel vaak gebruikt wordt in de Jute industrie. Goedgekeurd door I.O.C.C.C. Indien er nog vragen zijn schroom niet te bellen.

Kwaliteitsproducten van gecertificeerde & biologisch katoen: Ontwikkel nu samen met ons uw product op maat en geef uw bedrijf, event of campagne een natuurlijke boost met pure uitstraling.

Innovatie: samen met de klant zoeken naar innovatieve oplossingen. 

Social business, aandacht voor de gehele keten: JutePlace vindt dat échte handel gaat over aandacht voor de gehele keten: voor een echte eerlijke prijs met de beste certificeringen worden onze producten klimaat neutraal geproduceerd. Dit straalt door in onze manier van werken, zowel richting onze klanten als naar alle medewerkers die bij de productie zijn betrokken.

Bekijk meer op onze social media!

Leer meer over de voordelen en blijf op de hoogte van alle Juteplace nieuws.

VOLG ONS